Odakle potiče voda koju prodajete?

Voda koju prodajemo potiče iz izvorišta "Jezeračke rijeke", prirodnog izvora koji se nalazi u nezagadjenom okruženju, daleko od industrijskih zona i zagađivača. Sa izvorišta koji se nalazi na 840metara nadmorske visine, sa kapacitetom izvora 35l/s(litara u sekundi).
Na izvoru voda je stalne temperature od 8⁰ C

Koja je specifičnost vaše vode u poređenju s drugim brendovima?

Prirodna izvorska voda „GORA“ je sa niskim sadržajem minerala i veoma dobro hidrira organizam. Hemijskom analizom utvrđeno je da prirodna izvorska voda „Gora“ po svom hemijskom sastavu spada u „Meke vode“ jer ima niski ukupni sadržaj minerala od kojih prevladavaju ioni kalcija i bikarbonata koji su karakteristični predstavnici topivih krečnjačkih stijena.

Kako se filtrira ili tretira voda pre nego što dospe u flašu?

Naša voda se pažljivo filtrira kako bi se uklonile nečistoće, a radi eliminacije mikroorganizama i očuvanja svježine.

Da li vaša voda sadrži dodatke ili hemikalije?

Naša voda je potpuno prirodna i ne sadrži dodatke, konzervanse niti vještačke hemikalije. Čista je i prirodna izvorom.

Da li je vaša voda pogodna za sve uzraste i zdravstvene uslove?

Naša voda je pogodna za sve uzraste i zdravstvene uslove, pri čemu njen sastav doprinosi opštem zdravlju.

Kako se održava kvalitet vode tokom skladištenja i transporta?

Naša voda se skladišti u posebno dizajniranim, higijenskim uslovima kako bi se očuvao njen kvalitet. Transport je pažljivo kontrolisan kako bi se izbjegla izloženost ekstremnim temperaturama.

Da li imate certifikate ili analize koje potvrđuju kvalitet vaše vode?

Da, redovno sarađujemo s nezavisnim laboratorijama i posjedujemo certifikate koji potvrđuju kvalitet, čistoću i bezbjednost naše vode.

Kako vaša voda doprinosi zdravlju i dobrobiti?

Minerali u našoj vodi mogu doprinijeti jačanju kostiju, poboljšanju metabolizma i hidrataciji organizma, pružajući podršku općem zdravlju.

Koja je preporučena dnevna količina konzumiranja vaše vode?

Preporučena dnevna količina zavisi od individualnih potreba, ali opće smijernice sugerišu na unos od 8 čaša vode dnevno.

Zbog niskog sadržaja natrijuma Gora Voda se preporučuje i onima koji drže dijetu koja zahtjeva nizak sadržaj natrijuma tj. Pogodna je za dijetu sa manjim sadržajem natrijuma prema Anexu III Pravilnika o prirodnim mineralnim i prirodnim izvorskim vodama (Sl. Glasnik  BiH, br. 26/10 i 32/12).